Hymer B klasse 698

Diesel Handgeschakeld 2015 63.885 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Hulst Integraal Campers B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model B klasse
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 63.885 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Gewichten en maten

Totale lengte 750 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Stahoogte 198 cm
Rijklaar gewicht 3210 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze prachtige, van 1e eigenaar afkomstige, Hymer B 698 is uitgerust met een ALKO Maxi 45 chassis, en verhoogde voorveren, wat garant staat voor optimaal rijcomfort en stabiele wegligging.
Uitgevoerd met de zuinige Fiat 2.3 Mjet, 150 PK euro 5 motor. Voorzien van startonderbreker cruisecontrol, climate control,en ABS/ASR. Het dashboard in luxe design met een Pioneer multimediasysteem, Pioneer navigatie, achteruitrijcamera, bestuurders en bijrijdersairbag en electrisch bedienbare spiegels en ramen.

2 comfortabele Aguti Ergoflex pilotenstoelen in hoogte verstelbaar en kantelbaar, draaibaar naar een gezellige comfort L-zit met een luxe salontafel. Het interieur bestaat uit uniek Hymer Palentino Apfel meubilair met de luxe leder/stofbekleding, wat met de vele LED verlichting een bijzondere sfeer geeft. Alle ramen zijn voorzien van plissévouwverduistering van hoogwaardige plisséstof. De comfort ingangsdeur is voorzien van een raam, schuifbare hordeur, extra veiligheidsslot en een elektrisch en geïntegreerde opstap. 

De royale hoekkeuken, met een elektrische dakventilator erboven, heeft een luxe keukenblad met spoelbak en 3 pits kooktoestel met automatische ontsteking, diverse gelagerde laden met servo softsluiting, verrassend veel bergruimte voor het kookgerei en boodschappen, grote dubbeldeurs koelkast 150 ltr met aparte vriezer en automatische omschakeling van 220 V/12 V/gas.

Links achterin bevind zich de ruime douchecabine, en er tegenover de ruime badkamer met Thetford toilet met SOG automatische toilet ontluchting en extra kastruimte.
De slaapkamer is dmv. een schuifdeur geheel af te sluiten en heeft een royaal 2 persoons inschuifbaar queensbed, met binnenveringsmatras op lattenbodem. Onder het bed bevinden zich 2 grote lades voor kleding en dergelijke. Boven in de cabine is een royaal 2 persoons hefbed. 

De camper heeft bijzonder veel bergruimte in de dubbele bodem bereikbaar dmv. verschillende luiken in de vloer. Het bevat tevens een grote bergruimte onder het bed, met aan beide buitenzijden een grote deur, waarin uw bagage veilig binnengeplaatst kan worden.
Verwarming word verzorgd door een Truma Combi 6 verwarming/boiler combinatie met ringverwarming. De 130 ltr schoon - en 100 ltr vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer.
Tevens is de camper voorzien van een hagelbestendig GFK dak, automatische satellietschotel, Truma Duo Control automatische gasflesomschakeling met crashsensor, grote Fiamma luifel, fietsendrager, extra veiligheidssloten. De extra huishoudaccu en het grote zonnepaneel geven zekerheid van voldoende stroom tijdens het vrijkamperen.

Enkele belangrijke kenmerken van deze Hymermobil:

Automatische Airco, ABS/ASR, B klasse comfortpakket II, AES dubbeldeurskoelkast, autom. satellietschotel, Pioneer multimediasysteem, Pioneer navigatie, verhoogde voorverenpakket, elektrische dakventilator, camera, grote luifel, fietsendrager, extra huishoudaccu, zonnepaneel, enz.
Aluminium onderdorpels
Meubels in Palentino Apfel houtdecor
Voorzien van de beste Polyurethaan isolatie
Absoluut wintersportveilig 
De luxe Hymer 'Castello' stof bekleding
Ruim en gezellig interieur met luxe hoekkeuken
Grote bergruimte met dubbele deur
Hymer dubbele bodem concept (verwarmd, veel bergruimte)

Binnenkort al genieten van deze camper? Bel voor een bezichtiging 0521 441055

HULST CAMPERS, UW HYMER PARTNER!
Lees meer

Contact

Hymer B klasse 698

Hulst Integraal Campers B.V.

Meppelerweg 153

8344 XW, Onna (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen