Hymer B 614 SL Star Edition

Diesel Handgeschakeld 2012 46.940 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Hulst Integraal Campers B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model B
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 157 pk
Kilometerstand 46.940 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Stahoogte 198 cm
Rijklaar gewicht 3190 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze prachtige Hymer B 614 SL Lang is op basis van een ALKO Maxi 40 chassis  wat garant staat voor optimaal rijcomfort en een stabiele wegligging. Uitgevoerd met de krachtige Fiat 3.0 Mjet 157 PK motor. Voorzien van stuurbekrachtiging, startonderbreker, motorairco, ABS/ASR, cruisecontrol, en mistlampen. Het dashboard in luxe wortelhout design met een JVC radio, Waeco achteruitrijcamera, bestuurders en bijrijdersairbag, en elektrisch bedienbare ramen en spiegels.

2 comfortabele Aguti pilotestoelen, in hoogte verstelbaar en kantelbaar, draaibaar naar de bijzonder ruime comfort L-zit met zijbank. Het sfeervolle interieur bestaat uit het Hymer Kirschbaum hout decor in combinatie met luxe alcantara bekleding, wat met zijn ambiente sfeerverlichting een bijzonder mooi effect geeft. Alle ramen zijn voorzien van vouw-verduistering van hoogwaardige plisséstof.

Het slaapgedeelte achterin heeft een bijzonder ruim 2 persoons bed (1.50 x 2.06) met binnenveringmatras op lattenbodem met een groot panorama dakluik erboven voor optimaal slaapcomfort. Bovenin de cabine is een royaal hefbed wat slaapplaats biedt voor 2 personen. Dit betreft een SL serie en bevat een dubbele vloer met veel extra bergruimte bereikbaar dmv. diverse kleppen van buitenaf. De ruime garage is bereikbaar via een grote deur links en rechts, en bied voldoende ruimte voor het binnen stallen van uw fietsen, en andere bagage.

De camper is voorzien van Truma Combi verwarming/boiler combinatie met ringverwarming.  De schoon- en vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer. Verder is deze camper voorzien van automatische satellietschotel Oyster 85 met TV, Waeco achteruitrijcamera, stabilisatiesteunen, grote luifel,Duo Control gasflesomschakeling, extra huishoudaccu en groot zonnepaneel.

De comfort ingangsdeur is voorzien van een raam, schuifbare hordeur en een elektrisch en geïntegreerde opstap, de royale hoekkeuken bevat een spoelbak en 3 pits kooktoestel met ontstekingsautomaat, afzuigkap, diverse gelagerde laden met verrassend veel bergruimte voor het kookgerei en boodschappen, grote Dometic Tec Tower koelkast met apart vriezer en luxe bakoven.

De ruime badkamer met wastafel heeft een Thetford toilet met SOG, extra kastruimte en een aparte grote douchecabine.

HYMER B 614 SL, STAR EDITION, ZEER RUIME EN CHIQUE UITVOERING!


Enkele highlights van deze Hymer;

·         Robuuste 3 ltr motor

·         ALKO Maxi chassis

·         Star Edition uitvoering

·         Ruime indeling

·         Volledig vlakke vloer

·         Grote garage

·         Hymer dubbele bodem concept (verwarmd, veel bergruimte)

Hymer B Klasse, Genieten zonder grenzen!

Binnenkort al genieten van deze camper? Bel voor een bezichtiging 0521 441055

HULST CAMPERS, UW HYMER PARTNER !
Lees meer

Contact

Hymer B 614 SL Star Edition

Hulst Integraal Campers B.V.

Meppelerweg 153

8344 XW, Onna (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen