Hymer B klasse 678

Diesel Handgeschakeld 2011 73.775 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Hulst Integraal Campers B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model B klasse
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 157 pk
Kilometerstand 73.775 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Gewichten en maten

Totale lengte 745 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Stahoogte 198 cm
Rijklaar gewicht 3205 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze prachtige Hymer B 678 is uitgerust met een Maxi 4.2T chassis, verhoogde voorveren, en luchtvering op de achter-as, wat garant staat voor optimaal rijcomfort en stabiele wegligging.
Uitgevoerd met de krachtige Fiat 3.0 Mjet, 157 PK motor. Voorzien van stuurbekrachtiging, startonderbreker, cruisecontrol, motorairco, ABS/ASR, alarmsysteem, parkeersensoren en trekhaak. Het dashboard in luxe wortelhout design met een Pioneer multimedia systeem, navigatie, en blue tooth voor handsfree bellen, achteruitrijcamera, bestuurders en bijrijdersairbag en electrisch bedienbare spiegels en ramen.

2 comfortabele Aguti Ergoflex pilotenstoelen in hoogte verstelbaar en kantelbaar, draaibaar naar een gezellige comfort L-zit met luxe salontafel. Het interieur bestaat uit uniek Hymer 'Morello Select' meubilair met de luxe 'Santa Cruz' alcantara- stofbekleding wat in combinatie met de vele LED verlichting een bijzondere sfeer geeft. Cabineramen zijn voorzien van vouw- verduistering van hoogwaardig plisséstof, voorraam word verduistert dmv. een electrisch rolluik.

De royale hoekkeuken heeft een luxe keukenblad met spoelbak en 3 pits kooktoestel met automatische ontsteking, diverse gelagerde laden met verrassend veel bergruimte voor het kookgerei en boodschappen, grote dubbeldeurs koelkast 150 ltr met aparte vriezer, luxe bakoven en automatische omschakeling van 220 V/12 V/gas

Links achterin bevind zich de ruime douchecabine, en er tegenover het toilet Thetford met SOG automatische toilet ontluchting en extra kastruimte.
Het slaap gedeelte heeft achter 2 enkele bedden, dicht te leggen tot 1 groot bed, met binnenverings matrassen op lattenbodem en een groot panorama dakraam erboven. Onder de bedden zijn 2 grote (hang) kasten voor kleding ed. Bovenin de cabine bevind zich een royaal 2 persoons hefbed.

De camper heeft veel bergruimte in de ruime dubbele bodem bereikbaar dmv. verschillende luiken in de vloer. Het bevat tevens een grote garage, met aan beide zijden een grote deur, waarin uw fietsen en bagage veilig binnen geplaatst kunnen worden.
Verwarming word verzorgd door een Alde vloeistofverwarming. De 120 ltr schoon - en 100 ltr vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer.
Verder is deze Hymer B 678 uitgerust met een automatische schotel Oyster 85 Twin, met extra TV in de slaapkamer, Truma dakairco in het woongedeelte, LPG installatie met buitenvuller, BBQ aansluiting buiten, Duomatic gasfles omschakeling met Eis-ex functie en crashcensor, Abus veligheidssloten op camper en bestuurdersdeur, grote luifel, 2 huishoudaccu's, en 2 zonnepanelen.

Hymer B 678, 3.0 Mjet 157 PK,  heel complete uitvoering!


Enkele highlights van deze Hymer;




·         Robuuste 3 liter motor

·         Maxi 4.2T chassis

·         Unieke ruime indeling

·         Volledig vlakke vloer

·         Enkele bedden

            Grote garage

·         Voorzien van veel opties

·         Hymer dubbele bodem concept (verwarmd, veel bergruimte)




Hymer B Klasse, Genieten zonder grenzen!

Binnenkort al genieten van deze camper? Bel voor een bezichtiging 0521 441055

HULST CAMPERS, UW HYMER PARTNER!
Lees meer

Contact

Hymer B klasse 678

Hulst Integraal Campers B.V.

Meppelerweg 153

8344 XW, Onna (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen