Hymer B598

Diesel Handgeschakeld 2012 84.260 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model B598
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 84.260 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Omvormer Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Rijklaar gewicht 3030 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Hymer B598 is gebouwd in het jaar 2012. De camper heeft een lengte van 6 meter 99, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en ABS.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Hymer heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Deze camper is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Hymer B598 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, een televisiebeugel, een buitenlamp en een omvormer.

Past deze Hymer B598 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830

Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Hymer B598

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen