Algemeen

Merk Carthago
Model Carthago
Uitvoering Camper
Brandstof Diesel

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Luchtvering Navigatie Start en stop Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hefdak Hordeur
Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel Panoramadak Topbox Verduistering cabine Voortent
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Kluisje Koolmonoxide-melder Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Rookmelder Serviceluik Veiligheidssloten
Zonnepaneel
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Magnetron Oven Uitschuifbaar werkblad
Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat Vloerverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Lattenbodem Matras pocketveren Matras traagschuim

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Alkoofbed Bovenbed Dwars stapelbed Dwarsbed Frans bed Hefbed Kastbed Lengtebed Slaapbank Stapelbed lengte Vast bed Vrijstaand bed
Zit
Barversie Dubbele standaardzit Halve dinette 1 persoons bankje Halve dinette 2 persoons bankje Halve treinzit Kleine zit L-zit Middendinette Rondzit Standaardzit Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

BEMIDDELING/INKOOP.
Denkt U erover Uw camper te verkopen, maar ziet U op tegen onacceptabele biedingen, telefoontjes en vreemden aan huis, dan nemen wij U dit graag uit handen.

wij kopen alle merken.

Sinds 1995 kunt U naast het aan of verkopen van een camper en het volledige onderhoud ook bij ons terecht voor bemiddeling bij de verkoop van Uw camper. Uit ervaring is gebleken dat velen hun camper, om uiteenlopende redenen, graag willen verkopen, maar opzien tegen de reactie’s die ze bijvoorbeeld via verkoopsite’s krijgen. Onacceptabele biedingen en het niet nakomen van bezichtigingsafspraken kunnen de nodige irritaties opleveren. Bovendien is verkoop ivm overlijden van Uw partner al pijnlijk genoeg en zit U niet te wachten op vreemden aan huis of om iedere keer de confrontatie met Uw verlies opnieuw te moeten aangaan.

Bij ons kunnen potentiele kopers binnen onze openingstijden vrijblijvend binnen lopen om Uw camper te bekijken. Voordeel is dat wij alleen mensen over de vloer krijgen die serieus geinteresseerd zijn in campers. Bovendien hebben wij de middelen en kennis in huis om een verkoop te bevorderen. Uw camper zal op dezelfde wijze gepresenteerd en geadverteerd worden als onze eigen campers.
NO CURE – NO PAY
Mocht Uw camper na de minimale bemiddelingsperiode niet verkocht zijn en U besluit hem op te halen, bent U ons geen kosten verschuldigd. Eventuele onderhoudswerkzaamheden die wij in opdracht van U hebben moeten verzorgen, denk aan een beurt, APK of het herstellen van kleine mankementen, worden uiteraard in rekening gebracht. Provisiekosten of advertentiekosten die wij in de bemiddelingsperiode hebben gemaakt worden bij geen verkoop ook niet berekend!!

Uiteraard streven wij er naar Uw camper zo spoedig mogelijk te verkopen. Mocht een gegadigde een, in onze ogen, reeël bod doen op Uw camper dan nemen wij hierover contact met U op. U bent uiteindelijk degene die beslist of U accoord gaat met dit bod. Na akkoord bevinding zullen wij U vragen om alle benodigde zaken bij ons te bezorgen. Wij zorgen voor een correcte afwikkeling wat betreft betaling en tenaamstelling.
VRIJWARING
Uw camper zal nooit ons terrein verlaten zonder dat de betaling voldaan is!! Net zoals bij de aflevering van onze eigen campers, zullen wij ook Uw camper nooit meegeven aan de nieuwe eigenaar voordat de betaling op onze rekening is bij geschreven. Direct na aflevering zullen wij de vrijwaring naar U opsturen en de betaling overboeken op Uw rekening.
HOE GAAN WIJ TE WERK?
Allereerst zullen wij U vragen met Uw camper langs te komen. Wij zullen hem dan gratis controleren en samen met U de algehele staat bekijken. Op basis hiervan zal met U bekeken worden of de camper in aanmerking komt om hem bij ons te plaatsen voor bemiddeling. In overleg met U zal gekeken worden wat een reële vraagprijs is en wat onze provisie zal zijn. Om de verkoop te bevorderen is het zaak om direct met een goede prijs in te zetten. Uit ervaring is gebleken dat te hoog starten, ook na latere verlaging, de verkoop vertraagd. Vervolgens zal, na accoord bevinden van de vraagprijs uwerzijds, een bemiddelingscontract opgesteld worden. Hierin staan de prijs voor U en en onze voorwaarden vermeld.

De belangrijkste voorwaarden zijn:

de camper moet all-risk verzekerd zijn
de camper mag geen verborgen gebreken vertonen
de camper moet leeg en vooral schoon zijn
ten tijde van de bemiddeling mag de camper niet door U zelf geadverteerd worden
bemiddeling geschied voor tenminste 3 maanden.
AANSPRAKELIJKHEID
De verkoop en bemiddeling geschied ten alle tijde voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadiging aan Uw camper of diefstal van kleine onderdelen. Diefstal gevoelige zaken zoals bijv. afstandsbedieningen en frontjes van de radio, zullen door ons verwijderd worden uit de camper en bewaard worden in een map bij de aanwezige boekjes. Het kenteken blijft overigens in Uw bezit tot daadwerkelijke verkoop.

Omdat wij zelf veel aandacht besteden aan hoe onze campers er uit zien vragen wij ook U nadrukkelijk er zorg voor te dragen dat de camper schoon is. Schone en nette campers verkopen immers zichzelf!!
BEMIDDELINGSPERIODE
De bemiddelingsperiode geschied voor tenminste 3 maanden. Uiteraard bent U vrij om Uw camper ten alle tijde weer op te halen. Het is echter niet de bedoeling dat de camper wordt gebracht en vervolgens regelmatig wordt opgehaald voor vakantie of een weekendje weg. Als de camper niet aanwezig is kunnen wij hem namelijk niet adverteren. Dit om onnodig rijden van potentiële klanten te voorkomen.
BOVAG GARANTIE
In principe worden bemiddelingscampers verkocht zonder garantie. Het blijft immers een particuliere verkoop, ook al staat de camper bij ons in de verkoop. Het is echter wel mogelijk om, in overleg, Uw camper inclusief 6 maanden Bovag garantie aan te bieden. Voordeel hiervan is dat het vertrouwen van een potentiële koper in Uw camper hierdoor versterkt wordt
Lees meer

Contact

Carthago Carthago  bemiddeling of inkoop?

Tielen Campers

Hoebertweg 4

5966 ND, America (Limburg)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen