Algemeen

Merk Dethleffs
Model Esprit
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
3de remlicht

Gewichten en maten

Totale lengte 781 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 298
Leeggewicht 3310 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4500 kg
Laadvermogen 1190 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 215 cm
1-persoonsbed 80 cm x 220 cm
2-persoonsbed 150 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De nieuwe Esprit: Smaakvol reizen op hoog niveau

De Esprit heeft modern design altijd gecombineerd met luxe comfort. In het nieuwe modeljaar schittert de Esprit met een nieuwe glans door zijn nieuwe ontwerp. Dankzij de nieuwe, 26 cm hoge laadbare dubbele bodem biedt hij niet alleen veel opbergruimte, maar heeft hij zelfs zijn basisrecept verfijnd als winterbestendige metgezel. De nieuwe Esprit neemt de sierlijke, duidelijke en vloeiende lijnen over van het “eigen” Dethleffs' design, die vooral tot uiting komt in het aerodynamische front en de licht ingetrokken achterkant van de integraal modellen.. De toepassing van Dethleffs Lifetime-Plus technologie garandeert duurzaamheid met moderne inzichten voor een gezond leefklimaat. Zo blijft de Esprit jarenlang een trouwe, stabiele en vooral waardevaste vakantievriend. De standaard 140 pk motor maakt reizen met de Esprit tot een genot en de hoogwaardige pilotenstoelen met ergonomische hoogte, kanteling en geïntegreerde gordel- en zitkussenverstelling voor een breed scala aan lichaamsvormen en -formaten zijn gegarandeerd een echt comfortabele ervaring. Daarnaast zijn alle gangbare veiligheidscomponenten zoals ABS, ESP, ASR, Hill Holder en Hill Descent Control evenals airbags voor beide reizigers standaard aanwezig. Het interieur van de nieuwe Esprit presenteert zich openlijk en met een frisse, Scandinavische bries, die door middel van een geprofileerd houtdecor een natuurlijke uitstraling geeft en daardoor ondanks het moderne design een huiselijk comfort uitstraalt. Op verzoek kan de nieuwe Esprit ook worden besteld in de Gran Turismo-variant Esprit GT. Uitrusting als 16 inch aluminium velgen, het dashboard met aluminium applicatie, luchtge-veerde pilotenstoelen en LED dagrijverlichting maken de GT tot een sportieve verschijning. De vernieuwde Esprit is verkrijgbaar in vier verschillende indelingen, allemaal 7,81 m lang, 233 cm breed en 304 cm hoog. Alle modellen hebben een technisch toelaatbaar totaalgewicht van 4.250 kg en kunnen optioneel worden verhoogd tot 4.500 kg. U kunt kiezen uit 2 éénpersoonsbed indelingen en 2 indelingen met queens bedden, alle 4 verschillend in de indeling van zitgroep.

PLUSPUNTEN
- Comfortabel interieur in Scandic Look met feelgood-karakter
- Absolute winterbestendigheid door de functionele bodem en vorstvrije installatie
- Standaard ergonomische SKA-pilotenstoel (optioneel met luchtgeveerde stoelen)
- Volledig ingerichte professionele keuken voor fijnproevers met hoogwaardig fornuis en           grote aan beide zijden te openen koel-vriescombinatie (optie)
- Grote, beklede garage
Lees meer

Contact

Dethleffs Esprit 7150 EB VERKOCHT - VERKOCHT

Tjeu van Horne-Kampeer Centrum Budel

Meemortel 34

6021 AE, Budel (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen