Algemeen

Merk Dethleffs
Model Trend
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 36.000 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combi rollos Combicassettes Dakluik Draaibare voorstoelen Fietsenrek Garage Hordeur Huishoudaccu
Luifel
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Centrale deurvergrendeling Elektrische spiegels ESP Kluisje Lader Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Grote koelkast
Radio/TV
Automatische schotel Radio/CD Televisie
Verwarming
Gasfles/-flessen Ringverwarming
Slaapcomfort
hefbed

Gewichten en maten

Totale lengte 790 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 305
Leeggewicht 2790 kg
Rijklaar gewicht 2890 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
L-zit Rondzit
Bed
Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze jonggebruikte Dethleffs Trend is goed voor vele kilometers vakantieplezier. De praktische integraal-camper uit 2019 biedt een slaapplaats aan 4 personen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De reis verloopt soepel, dankzij de duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lader en het kluisje niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Dethleffs Trend of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Dethleffs Trend 7057 EBL Integraal automaat

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen