Algemeen

Merk Chausson
Model Titanium Ultimate
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2024
Modeljaar 2024
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 719 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 292
Stahoogte 211 cm
Rijklaar gewicht 3021 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Dwarsbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze camper een goede keus. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Chausson camper hagelbestendig. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De reis verloopt soepel, dankzij de duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lader, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Chausson 777 GA of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Chausson Titanium Ultimate 777

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen