Bekijk nog meer foto's (9)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: € 20.900,- Betaal per maand via CamperDreams Concept Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
Bosma Campers
Klik hier voor meer informatie
Hymer B564 Compacte Integraal Airco
IntegraalBouwjaar 20004 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: IntegraalBouwjaar: 2000Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 162.000 km.Vermogen: 122 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat Ducato 2800 TDI 122 PK
Maten
Totale lengte: 595 cm.
Gewichten
Max toel. gewicht: 3500 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 4
Accessoires
KeukenBoilerKoelkastOnderstel/cabineCabine aircoCameraHuishoudaccuStoel(en) draaibaarVerduistering cabineExterieur/InterieurDakluik hekiFietsenrekLuifelSanitairDoucheToilet/WasruimteTechniek en veiligheidZonnepaneel
Indeling
BedHefbedZitStandaardzit
Omschrijving
Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete integraal-kampeerwagen, die is gebouwd in 2000. De camper telt 4 slaapplaatsen en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een dieselmotor met handmatige versnelling. Tot het optiepakket behoren o.a. draaibare stoelen, een achteruitrijcamera en cabineverduistering.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Bent u geïnteresseerd in deze Hymer B564? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
Bosma Campers
Westelijke Doorsnee NZ 122
7881 PE, Emmercompascuum
Naar boven