Chausson Flash 4

Diesel Handgeschakeld 2009 113.711 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Haffkamp Campers Randstad

Algemeen

Merk Chausson
Model Flash
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 113.711 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Rookmelder Serviceluik Veiligheidssloten
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Centrale verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 2600 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 900 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Dwarsbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Chausson Flash 04 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Chausson camper geen zorgen te maken over hagelschade. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het riante laadvermogen van 900 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De onderbouw met dieselmotor en handmatige versnelling is uitgevoerd met ondermeer draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een schotelantenne en decoder. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding en de televisiebeugel niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Wilt u meer informatie over deze Chausson Flash 04? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huur en koop van de nieuwste luxe campers (2 tot 5 personen). Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 330-334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De koffie staat voor u klaar!
Lees meer

Contact

Chausson Flash 4

Haffkamp Campers Randstad

Noordeindseweg 330-334

2651 LM, Berkel en Rodenrijs (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen