Hymer B694 SL

Diesel Handgeschakeld 2007 108.450 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model B694
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2007
Modeljaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 108.450 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Veiligheidssloten Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Rijklaar gewicht 3090 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Hymer B694 SL een heerlijk vakantiehuis. De camper is uit 2007 en is geschikt voor 4 personen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. In de luxe uitgeruste keuken van deze Hymer vindt u onder andere een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en warmte én een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten en de buitenlamp onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hymer B694 SL of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830

Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Hymer B694  SL

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen