Adria Matrix M 687 SL 39000 km

Diesel Automaat 2012 39.800 km
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix M
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 39.800 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Luchtvering Navigatie Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Leeggewicht 3135 kg
Rijklaar gewicht 3235 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 365 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Adria Matrix M 687 SL eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. Het waterpas zetten van deze camper gaat moeiteloos dankzij de elektrische steunen.

Het onderstel is van het merk Renault. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels en luchtvering.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (149 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Adria Matrix M 687 SL bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, antennevoorbereiding, een televisiebeugel en een buitenlamp.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adria Matrix M 687 SL of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deze camper heeft o.a.: automaat, 3 pits gasstel, oven, koelkast 149 liter met apart vriesvak, 2 x draaibare stoel, cabineairco, radio/cd speler, electrische ramen, electrische spiegels, achteruitrijcamera + Navi, bovenbed wat electrisch omhoog/laag kan belastbaar tot 200 kg, 2 x 1 persoonsbed waar 1 groot bed van gemaakt kan worden, levelsysteem HPC, hordeur, kachel/boiler, douche, cassettetoilet, groot dakluik, dakluik, Oyster automatische schotelantenne, LED scherm, vuilwatertank, schoonwatertank.Luchtvering.Hagelbestendig dak+ zijwanden

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Adria Matrix M 687 SL 39000 km

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen