Knaus Sun I 700 LEG Automaat 150 PK

Diesel Automaat 2019
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Knaus
Model Sun I
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 744 cm
Breedte 234 cm
Hoogte 294
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3430 kg
Rijklaar gewicht 3430 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4400 kg
Laadvermogen 1000 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze meest luxe liner van Knaus is compleet uitgerust en klaar om mee op vakantie te gaan! Nu met speciaal aktiepakket t.w.v. € 8.000,--, bestaande uit een Thule luifel met 2 zijwanden, navigatie Clarion, achteruitrijcamera, Volautomatische schotel met 2 TV's, slide fietsenrek in de garage.

Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Knaus camper hagelbestendig. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 1000 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De praktische standaardzit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (150 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een extra grote XL uitvoering.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

U profiteert elk seizoen van een aangenaam binnenklimaat, want de camper is goed geisoleerd en voorzien van kachel.

U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Knaus Sun I 700 LEG kennis te maken.

De Knaus SUN-i is de meest luxe integraal van Knaus. Standaard is deze integraal camper heel compleet uitgerust. De Knaus Sun-i in onze showroom is uitgerust met de volgende extra opties:

* Garagedeur bestuurszijde met verlichting
* Panorama dakraam achter
* Ambiente verlichting KNAUS SUN I
* Gewichtsverhoging van 4000 naar 4400 kg
* Truma DuoControl icl. gasfilter
* Stuurwiel en versnellingspook knop in leder
* Sun I pakket bestaande uit buitenspiegels electrisch verstel en verwarmbaar, airco cabine handbediend, airbag passagier, cruisecontrol, stoel passagier in hoogte verstelbaar, stuurwielbediening, voor radio.
* Keukenlade's met verdelingsvlakken
* Fiat Ducato 2.3 l 150 pk
* Lederen bekleding Ecru
* Automatische versnellingsbak 

Nu uitgerust met aktiepakket:
* volautomatische schotel met 2 TV's
* navigatie Clarion + tel.aansl. + USB
* Thule luifel 5 mtr. met 2 zijwanden
* Slide fietsendrager in garage

Totaalprijs incl. accessoires  € 127.825,--  nu voor € 115.000,--

Uw korting € 12.825,--





Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Knaus Sun I 700 LEG Automaat 150 PK

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen