Algemeen

Merk Hymer
Model T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2013
Modeljaar 2013
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 68.500 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 750 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2970 kg
Rijklaar gewicht 3070 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 430 kg

Indelingen

Bed
Vast bed Vrijstaand bed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze Hymer T 698CL, een betrouwbare reisgenoot voor uw vakanties. Deze royale, jonge occasion beschikt over 2 slaapplaatsen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Hymer camper hagelbestendig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en cabineverduistering.

De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. De XL koelkast (160 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de pocketveringmatrassen op de bedden. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de geplaatste zonnepanelen (120 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Bent u geïnteresseerd in deze Hymer T? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Aan deze opgave kunnen geen rechten ontleend worden.
Lees meer

Contact

Hymer T  698CL

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen