Bürstner Privilege 736 TD

Diesel Handgeschakeld 2019 11.902 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Bürstner
Model Privilege
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 11.902 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Lichtmetalen velgen Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Lader Rookmelder Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2995 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Burstner Privilege 736 TD uit het jaar 2019 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Burstner camper geen zorgen te maken over hagelschade. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor 150 pk met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. U kunt met de satellietontvanger en schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader.

LET OP WIJ HEBBEN EEN NIEUWE WEBSITE. www.camperhof.nl

Past deze Burstner Privilege 736 TD helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Bürstner Privilege 736 TD

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen