Laika Ecovip 3009 L Dubbele bodem en garage

Diesel Handgeschakeld 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door CCR Lemmer B.V.

Algemeen

Merk Laika
Model Ecovip
Uitvoering Camper
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 120 pk
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Dubbele bodem Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine Vlakke vloer
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 225 cm
Hoogte 296
Stahoogte 205 cm
Rijklaar gewicht 2928 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 572 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit L-zit Middendinette
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 82 cm x 197 cm
1-persoonsbed 82 cm x 197 cm
1-persoonsbed 121 cm x 186 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

deze prachtige camper geeft het gevoel of zit je in een moderne studio!

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze camper een goede keus. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Laika camper geen zorgen te maken over hagelschade. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS en airbags.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de camper over een centraal geplaatste middendinette. In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Laika camper heeft onder andere een afzuigkap om overtollige warmte en kooklucht af te kunnen voeren. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een ringverwarming. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Wilt u meer informatie over deze Laika Ecovip 3009 L? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wie van een mooi design houdt zal  deze  totaal vernieuwde Laika Ecovip zeker waarderen.  De combinatie van de verschilende houtkleuren en materialen in combinatie met een sfeervolle verlichting is een lust voor het oog. 
Deze prachtige camper geeft  het gevoel of zit je in een moderne studio!

Deze camper is uitermate geschikt voor mensen die van het camperen op een hoger level willen genieten.
Ook de buitenzijde is geheel vernieuwd en nieuwe gestylde achterkant zal veel mensen aanspreken!
In één woord een stukje Italiaans vakmansschap. 

wij nodigen u uit om dit in het echt te bewonderen

De vermelde prijs is de vanaf prijs!
Het getoonde model welke ook in onze showroom aanwezig is beschikt over een zwaardere motor welke voorzien is van een automatische versnellingsbak en diverse opties.
Lees meer

Contact

Laika Ecovip 3009 L Dubbele bodem en garage

CCR Lemmer B.V.

Lemsterpad 50

8531 AA, Lemmer (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen