Carthago Chic C-line 4 3.0 L autom

Diesel Automaat 2009 49.700 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Carthago
Model Chic C-Line
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 49.700 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Matras pocketveren Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Kluisje Zonnepaneel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 729 cm
Totale lengte 729 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3060 kg
Rijklaar gewicht 3160 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4250 kg

Indelingen

Bed
Bovenbed Dwarsbed Hefbed Slaapbank Vast bed
Zit
Halve treinzit Kleine zit L-zit Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
1-persoonsbed 135 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Carthago Chic C-line 4 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2009 is geschikt voor 5 personen.

Het onderstel is van het merk Fiat Maxi cassi alko. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en een startonderbreker.

De camper beschikt over een treinzit, om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Ook heeft de camper een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De luxueuze keuken van deze Carthago is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Een ingebouwde 14 liter boiler voorziet u van warm water. De koelkast (135 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Carthago Chic C-line 4 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Carthago Chic C-line 4 3.0 L autom

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen