Bürstner A 747 Active; 7 persoons

Diesel Handgeschakeld 2002 89.700 km 6 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Caravanboer

Algemeen

Merk Bürstner
Model A
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2002
Modeljaar 2002
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 89.700 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 7
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Dakventilator Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine Voortent
Onderstel/cabine
ABS Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Steunen elektrisch
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Magnetron Oven Vriesvak
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder Omvormer Reservewiel Rookmelder Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 750 cm
Totale lengte 816 cm
Breedte 229 cm
Hoogte 325
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 3660 kg
Rijklaar gewicht 3760 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5000 kg
Laadvermogen 1340 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwarsbed Slaapbank
Zit
Lengtebank Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 7 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 200 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Schitterende Bürstner A747-2 Active met veel leefruimte en maar liefst 7 slaapplaatsen. De camper heeft een zeer royale en fijne indeling en is geschikt voor de wintersport. Door de dubbele bodem en de XXL-garage beschikt deze alkoofcamper over zeer veel opbergmogelijkheden. De treinzit en de ruime zitbank zijn, evenals de beide stoelen in de cabine, uitgerust in een prachtig cognackleurig leer.

De ruime L-keuken heeft veel werkruimte en is uitgerust met een 3-pits gaskomfoor met afzuiging, een spoelbak met warm en koud water en een koelkast met apart vriesvak. Een combimagnetron wordt bijgeleverd (niet op de foto). Verder is er veel bergruimte aanwezig. De badkamer is voorzien van afzuiging en compleet met toilet, vaste wastafel en een afsluitbare douchecabine.

In de alkoof bevindt zich een ruim 2-persoons bed (160x200) en achterin een 2-persoons dwarsbed (140x200). Deze bedden zijn voorzien van een lattenbodem en onderliggende verwarming. Ideaal voor de winterperiode. Op de slaapbank (110x200) is ruimte voor een extra persoon. De treinzit kan worden omgebouwd tot een royaal 2-persoonsbed. Tevens beschikt de dinette over veel opbergruimte en een tv met decoder en satellietontvangst.

Deze camper is voorzien van hydraulische stelpoten zodat u hem eenvoudig waterpas kunt zetten. De brede cassetteluifel maakt de camper compleet en klaar om direct mee op vakantie te gaan. Ook wordt een op maat gemaakte voortent meegeleverd.

Voor uw comfort tijdens het rijden is deze camper uitgerust met een airco in de cabine en elektrisch ruiten en spiegels. Ook is er een achteruitrijcamera gemonteerd en een camera waarmee u de dode hoek aan de voorkant goed kunt overzien. Voor het rijden met deze camper is een C1-rijbewijs nodig.

Deze alkoofcamper, op basis van een Fiat Ducato, heeft een krachtige 150pk sterke 2.8 JTD-motor. Door het AL-KO Maxi onderstel met verzwaarde schokdempers (AL-KO ACS) rijdt deze camper zeer comfortabel. Door de grote dieseltank (135 liter) heeft u een extra grote actieradius. De distributieriem is in november 2017 vervangen bij een km-stand van 63.600km. De lichtmetalen velgen zijn voorzien van all-seasonbanden (2017).

De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans, campers en vouwwagens. Wij zijn gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch).

Openingstijden
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Andere dagen op afspraak, ook 's avonds mogelijk.

Let op: deze camper staat bij de klant en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans en campers. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch). Meer informatie en aanbod vindt u op www.caravanboer.nl

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

*** Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing ***
Lees meer

Contact

Bürstner A 747 Active; 7 persoons

De Caravanboer

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen