Bürstner Nexxo 660

Diesel Handgeschakeld 2011 111.500 km
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 111.500 km
Euro-klasse 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Matras pocketveren

Gewichten en maten

Lengte opbouw 660 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2745 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 120 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Burstner Nexxo 660 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2011 is geschikt voor 3 personen. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en een startonderbreker.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De kleine zit, waar de camper ook over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 14 liter boiler aanwezig. De koelkast biedt u voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank en de leeslampjes zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Nexxo 660 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Bürstner Nexxo 660

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen