Bürstner City Car 600 C; ROADVIP buscampers b.v.

Diesel Handgeschakeld 2011 113.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door ROADVIP Buscampers b.v.

Algemeen

Merk Bürstner
Model City Car
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 120 pk
Kilometerstand 113.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Huishoudaccu Luifel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 600 cm
Totale lengte 600 cm
Breedte 210 cm
Hoogte 260
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2640 kg
Rijklaar gewicht 2740 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3300 kg
Laadvermogen 660 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Dwarsbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Burstner City Car 600 C eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Deze camper heeft een laadvermogen van 660 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een comfortabele middendinette. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (85 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Fiamma cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank en de trekhaak, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Burstner City Car 600 C of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

ROADVIP

Is opgericht door Siebren van der Weide en Wim Brandsema. Wij zijn twee enthousiaste Drenten met de nodige kampeer- en camperervaring. Door de jaren heen hebben wij ook meermaals ondervonden hoe het is om klant te zijn bij een camperbedrijf. Dat viel niet altijd mee. We dachten vaak dat de dealer best wat blijer zou mogen zijn met zijn klanten. Herkent u dat? Als ervaringsdeskundigen weten we dan ook heel goed wat wij als klant willen ervaren. Wij weten dat het beter kan. Daarom zijn we met ROADVIP gestart. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van buscampers. Ook verhuren we campers van derden. Bij ROADVIP willen we u als klant het gevoel geven dat u als een VIP op vakantie gaat. De klant is koning, ook in de wereld van de campers en de buscampers. King of the road!
Lees meer

Contact

Bürstner City Car 600 C; ROADVIP buscampers b.v.

ROADVIP Buscampers b.v.

Meulenakker 8 c

7841 EP, Sleen (Flevoland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen