Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo Time IT
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 69.000 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Breedspoor Chassis Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Garage XL Hordeur Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 715 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3060 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Zit
Halve treinzit Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Burstner Ixeo Time IT 734 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp en de trekhaak onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Past deze Burstner Ixeo Time IT 734 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden
Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo Time IT 734

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen