Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 36.000 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Draaistoelen Fietsenrek Garage
Hagelbestendig dak Hordeur Lederen stuur en versnellingspook Luifel luxe bekleding Plise cabine Verduistering cabine
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
2e huishoudaccu Achteruitrijcamera Centrale deurvergrendeling Duo control Elektrische spiegels ESP Kluisje Lader Omvormer Serviceluik
Sanitair
Cassettetoilet Douche Draaibare douchewand Schoonwatertank (vast) Verwarmde vuilwatertank Vuilwatertank
Radio/TV
Automatische schotel DVD speler Radio/CD Satelliet antenne Televisie
Verwarming
C.V. Climate Control Kachel Ringverwarming
Keuken
Boiler Gascomfoor Grote koelkast Vriezer
Slaapcomfort
Enkele bedden hefbed Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 305

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen L-zit Rondzit
Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Sanitair
Midden-opstelling
Keuken
L Keuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze Burstner Ixeo 726, een betrouwbare reisgenoot voor uw vakanties. Deze royale, jonge occasion beschikt over 4 slaapplaatsen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Burstner camper een hagelbestendig dak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De reis verloopt soepel, dankzij de duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Graag brengen wij nog de buitenlamp, de lader, de omvormer, de lichtmetalen velgen en het kluisje onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Ixeo 726 kennis te maken.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo 726 30 editie, Automaat

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen