Adria Sonic I 700 SP zeer nette staat 2x airco

Diesel Handgeschakeld 2011 59.098 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campertravels in het Reestdal

Algemeen

Merk Adria
Model Sonic I
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 59.098 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
16 inch wielen Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak hangkast Hordeur Huishoudaccu
led verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine XXL Garage
Onderstel/cabine
Airconditioning Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels motorairco Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Dakairco woongedeelte Ringverwarming
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Bearlock mechanische diefstalbeveiliging Reservewiel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 740 cm
Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 296
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3032 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
4 gordelplaatsen Middendinette Rondzit
Bed
Hefbed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 150 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete integraal-kampeerwagen, die is gebouwd in 2011. De camper telt 4 slaapplaatsen en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Adria camper een hagelbestendig dak. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en een startonderbreker. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. De gezellige en ruime middendinette vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de camper. De luxueuze keuken van deze Adria is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast (140 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de cockpit. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel bodems met schotelveren als van traagschuimmatrassen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en het reservewiel.

Past deze Adria Sonic I 700 SP helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Ondanks grote zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze advertentie zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

Zie voor een compleet aanbod www.campertravels.nl

Wij ruilen uw camper, caravan, motor of auto in.

bezichtiging na afspraak, bellen voordat u wegrijdt om teleurstelling te voorkomen
Lees meer

Contact

Adria Sonic I 700 SP zeer nette staat 2x airco

Campertravels in het Reestdal

Ruitenveen 4

7711 DH, Nieuwleusen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen