Rapido Le Randonneur 7066 DF

Diesel Automaat 2010 52.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Boshuyscampers

Algemeen

Merk Rapido
Model Le Randonneur
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2010
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 52.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dubbel bodem Garage XL Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Radio/TV
Decoder Radio/CD Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3060 kg
Rijklaar gewicht 3160 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Bed
2 aparte bedden Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
2-persoonsbed 125 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Rapido Le Randonneur 7066 DF is gebouwd in het jaar 2010. De camper heeft een lengte van 7 meter 30, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Rapido camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de trekhaak.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Rapido Le Randonneur 7066 DF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden
Lees meer

Contact

Rapido Le Randonneur 7066 DF

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen