Algemeen

Merk Sunlight
Model T68
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
16 inch lichtmetalen velgen ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 740 cm
Totale lengte 740 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 3029 kg
Rijklaar gewicht 3029 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 471 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 210 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 194 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Sunlight XV 15 years edition

Ons 15-jarig jubileum vieren wij op geheel eigen wijze: met een voertuig dat tegelijkertijd opvallend en ingetogen is, progressief modern en toch klassiek. Het resultaat mag gezien en beleefd worden! De XV ziet er chique uit, in een doordacht ontwerp en hoogwaardig tot in detail.
Eén comfortzone: tot in het allerkleinste detail overtuigt het interieur van de XV met functionaliteit, kwaliteit en gezelligheid — van de douche tot aan de hoogwaardige matrassen in de slaapruimte.

Bekijk deze nieuwe Sunlight T68 uit het jaar 2020 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met de nieuwe automatische 9 traps versnellingsbak.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Omdat deze camper voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Extra opties boven op de al ruime XV 15 years edition:
160 PK
9 traps automaat
90 liter diesel tank
2 persoons hefbed

Bent u geïnteresseerd in deze Sunlight T68? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN
Lees meer

Contact

Sunlight T68  XV 160 pk automaat nieuw

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen