Adria Matrix Plus 670 SL Nieuw Aut TV Skew 2Airco

Diesel Automaat 2020 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix Plus
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
16" aluminium wielen 44H Breedspoor chassis ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Centrale bekerhouder Cruisecontrol
Cruisecontrol speedlimiter Dagrijverlichting LED Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Garage 12V USB laadpunten Garage 220V laadpunt Garageverlichting Lederen stuur met radio- en telefoonbediening Lichtmetalen velgen Spatlappen achter Spatlappen voor Stabilisatiesteunen achter Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Hill Descent Control Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels Zilver-grijs Metallic lak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsendrager in garage Fietsendrager opklapbaar aan chassisverlenging 80k Fietsenrek
Garagedeur Links Garagedeur Rechts Hagelbestendig dak Hagelbestendig dak en wanden Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Ladder Led ambiance verlichting LED-verlichting Lederen bekleding Leeslampjes Luifel Luifel 4.5 meter Panoramadakraam boven cabine Toegangsdeur 60cm met hordeur Verduistering cabine Verlaagde Cabine instap
Keuken
Aes koelkast Afzuigkap Boiler Gascomfoor Gaskooktoestel Koelkast Oven Spoelbakafdekking Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Afvalwatertank geisoleerd Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Toilet/Wasruimte
Radio/TV
DAB radio USB Radio-voorbereiding Schotel 85 cm SKEW TV 22" incl receiver USB-oplaadpunt
Verwarming
Centrale verwarming Ringverwarming Telair 7400H Comfort airco Truma 6 E
Techniek en veiligheid
Achteruitrijsensoren Brandblusser Lader
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 738 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 292
Stahoogte 204 cm
Leeggewicht 2923 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Electrisch Hefbed Hefbed Lengte bedden Lengtebed Slaapbank
Sanitair
Gesplitste badkamer Midden-opstelling
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Adria Matrix Plus 670 SL een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2020 is geschikt voor 5 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Adria camper een hagelbestendig dak. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken van deze Adria is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Handig is ook de Thüle cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de ladder en de lader, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Fraaie nieuwe Adria Matrix Plus M670SL automaat.
Ook deze kampeerauto is verkocht en vindt binnenkort zijn thuisbasis in Drenthe
Modeljaar 2020
44H Heavy chassis
Automaat
Zwaarste kachel die op stroom van de camping verwarmt

(aanbod geldt bij geen inruil, vanzelfsprekend geldt voor onze huurders het geboden voordeel wel.)

BTW aftrekbaar
Nederlandse camper, uiteindelijk hogere restwaarde.

* de getoonde inventaris maakt geen deel van de levering uit.

Graag overleggen wij in onze showroom hoe dit mega aanbod uw fraaie nieuwe reisgenoot kan worden.
Lees meer

Contact

Adria Matrix Plus 670 SL Nieuw Aut TV Skew 2Airco

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen