Algemeen

Merk Adria
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2007
Modeljaar 2007
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 68.095 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Keuken
Afzuigkap Oven
Onderstel/cabine
Trekhaak

Gewichten en maten

Lengte opbouw 560 cm
Totale lengte 730 cm
Breedte 232 cm
Leeggewicht 2951 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 449 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze camper is Verkocht.

3 persoons camper met enkele bedden en grote garage achter. Deze Adria 1/2 integraal is comfortabel en biedt voor velen een ideale indeling. De krachtige 160 pk leverende motor zorgt dat het camperen onderweg en op plaats van bestemming een genot is.

Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.

OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.

LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl

Showroom & Winkel EXTRA OPEN zondag 28 Juni 11.00 - 17.00 .

Corona beleid:

Gelukkig kunnen wij er geleidelijk aan weer lekker op uit. Kamperen en camperen is een ideale manier om er lekker veilig en ontspannen van te genieten. al meer dan 48 jaar helepen wij u hier graag bij. U bent dan ook van harte welkom op onze reguliere openingstijden en in de showroom en winkel op zondag 28 wanneer wij van 11.00 - 17.00 uur EXTRA OPEN zijn. Uiteraard hanteren wij alle veiligheidregels. Vooraf orienteren op onze site www.dejongrecreatie.nl is heel goed mogelijk. Wij zorgen er uiteraard voor dat deze up to date is. In onze showroom, winkel en ons showterrein is 1,5 meter afstand geen probleem te zijn. De ruimte bij ons is groot en wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Met elkaar kunnen wij er voor zorgen dat u straks weer op vakantie kunt.

Onze reguliere OPENINGSTIJDEN zijn als volgt:
Ma tm Vrijdag: 9.00 - 18.00
Zaterdag: 9.00 -17.00


Bedrijfsinformatie

Bij ons vindt u altijd een grote keuze nieuwe campers en caravans van de merken: Hymer, Bürstner, Carado, Fendt, Hobby en Eriba. Ook bieden wij een zeer ruime keuze BOVAG occasions. Ons meest recente aanbod en onze openingstijden vindt u op https://www.dejongrecreatie.nl/.


Aanvullende opties en accessoires
  • 2 panoramadakluiken
  • Achteruitrijcamera in spiegel
  • Bedverbreding
  • Cassetteluifel
  • Fietsdrager achter
  • Plisse gordijn cabine
  • Raam in toiletruimte
  • Schotel antenne (vraag naar ontvangst mogelijkheden van deze antenne)
  • Stabielsteunen achter
  • Tv woon en slaapgedeelte
  • Zonnepaneel.

Meer informatie

Kleur: Wit
BOVAG garantie: 6 maanden
Garantie: 20.000 km
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 232 - 249 per kwartaal

Lees meer

Contact

Adria Coral 660 SL

DE JONG Kampeer & Recreatie

Beeklaan 24A

2191 AB, Hillegom De Zilk (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen