Adria Twin 600 SP 130PK AUTOMAAT/ALDE VERW

Diesel Automaat 2016 65.913 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Autobedrijf Boek

Algemeen

Merk Adria
Model Twin
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 65.913 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Combicassettes Dakluik Fietsenrek Luifel
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer
Sanitair
Cassettetoilet Douche
Keuken
Boiler Koelkast
Verwarming
Kachel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 599 cm
Totale lengte 599 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 258
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 2840 kg
Rijklaar gewicht 2940 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 560 kg

Indelingen

Bed
Slaapbank Vast bed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze modern uitgevoerde Adria Twin 600 SP is geschikt voor 3 personen en is gebouwd in het jaar 2016. Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze jonge buscamper een heerlijk vakantiehuis voor de toekomst. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

De duurzame dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Omdat de camper is voorzien van een verwarming, kunt u deze tijdens koude dagen op aangename temperaturen houden.

De audio-installatie van deze caravan zorgt voor vele uurtjes onbezorgd luisterplezier. Graag brengen wij nog de lader en de omvormer onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Twin 600 SP kennis te maken.

Autobedrijf Boek in Arum is hét adres voor een betrouwbare occasion van elk automerk. Ook wij dragen ons steentje bij tegen de verspreiding van het Coronavirus en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Wij zijn gewoon geopend!
Ziet u een occasion waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons op! Wij maken een uitgebreide video van de occasion, zodat u deze goed kunt bekijken. Heeft u vragen over een occasion? Wij bieden ook de mogelijkheid om te Videobellen, Skypen of FaceTimen!

Al onze auto's/bedrijfsauto's en campers zijn zorgvuldig geïnspecteerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Boek, daarbij kunt u uw eigen auto bij ons inruilen. Het is in overleg ook mogelijk de auto direct mee te nemen. Bij de aankoop van een auto kunt u, naast onze zeer voordelige meeneemprijzen, ook kiezen voor een aanvullend garantie/afleverpakket. Daarmee kiest u voor nog meer zekerheid voor uw zojuist aangeschafte auto. Bij Autobedrijf Boek kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten ook met BOVAG garantie tegen een geringe meerprijs. Ondanks dat deze advertentie met zeer veel zorg en nauwkeurig is samengesteld zijn druk en zetfouten voorbehouden*
Lees meer

Contact

Adria Twin 600 SP 130PK AUTOMAAT/ALDE VERW

Autobedrijf Boek

van Camminghaweg 38

8822 WD, Arum (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen