Algemeen

Merk Dethleffs
Model Globetrotter
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2017
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 177 pk
Kilometerstand 10.474 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Radio/TV
Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 872 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 304
Leeggewicht 4345 kg
Rijklaar gewicht 4345 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5400 kg
Laadvermogen 1055 kg

Indelingen

Zit
Rondzit
Bed
Lengtebed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische integraal-camper uit 2017. De Dethleffs Globetrotter biedt een slaapplaats aan 2 personen.

De camper is uitgerust met draaibare pilotenstoelen met luchtvering, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Dethleffs heeft onder andere een afzuigkap en een oven, zodat u broodjes af kunt bakken en heerlijke ovengerechten kunt maken. De praktische apothekerskast biedt een zee aan ruimte voor uw voorraad. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de lichtmetalen velgen en het alarm.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Globetrotter? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN
Lees meer

Contact

Dethleffs Globetrotter  XLi premium

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen