Hymer B klasse 779 XL

Diesel Automaat 2010 111.376 km
Verkocht

Aangeboden door Broekhuis Campers

Algemeen

Merk Hymer
Model B klasse
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2010
Modeljaar 2010
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 177 pk
Kilometerstand 111.376 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting
Ladder Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Kachel Vloerverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren

Gewichten en maten

Totale lengte 820 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 4160 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5200 kg
Laadvermogen 1040 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Bovenbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

in onze Met deze zeer ruime Hymer B klasse 779 XL beleeft u grenzeloze vakanties met het hele gezin. De praktisch ingedeelde integraal-kampeerwagen beschikt over 4 slaapplaatsen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage. U kunt deze camper met de elektrische steunen makkelijk en snel waterpas zetten.

Het onderstel is van het merk Iveco. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De luxueuze keuken van deze Hymer is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (150 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Door het bovenbed beschikt de camper over een handige extra slaapplaats. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de pocketveringmatrassen op de bedden. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

De audio-installatie en de aanwezige televisie in deze camper zorgen voor vele uurtjes onbezorgd kijk- en luisterplezier. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Omnistore cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de geplaatste zonnepanelen (100 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en het imperiaal een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Bent u geïnteresseerd in deze Hymer B klasse 779 XL? Wij ontvangen u van harte showroom.
Lees meer

Contact

Hymer B klasse 779 XL

Broekhuis Campers

Anthonie Fokkerstraat 37

3772 MP, Barneveld (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen