Bekijk nog meer foto's (9)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: € 15.900,- Betaal per maand via CamperDreams Concept Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
Oortgiese Campers B.V.
Klik hier voor meer informatie
Dethleffs Esprit 5830
AlkoofBouwjaar 20024 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: AlkoofBouwjaar: 2002Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 133.500 km.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat
Maten
Totale lengte: 620 cm.Breedte: 260 cm.Totale hoogte: 320 cm.
Gewichten
Leeggewicht: 2730 kg.Rijklaar gewicht: 2830 kg.Max toel. gewicht: 3400 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 4
Accessoires
SanitairAfvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/WasruimteKeukenBoilerGascomfoorKoel/vries combinatieExterieur/InterieurFietsenrekLuifelGarageOnderstel/cabineHuishoudaccuTechniek en veiligheidLaderServiceluikElectrische opstapVerwarmingRingverwarmingGasfles/-flessenSlaapcomfortBed ombouw zitgroepruim alkoof bedRadio/TVRadio
Indeling
BedAlkoofbedSlaapbankKeukenEindkeukenSanitairAchter-opstellingZitTreinzit
Omschrijving
Deze praktische Dethleffs A is gebouwd in het jaar 2002. De camper heeft een lengte van 6 meter 20, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Achterin de camper bevindt zich de keuken, die uiteraard is voorzien van een kraan, gootsteen en een 3-pits kookplaat. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet.

De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiƫnte verwarming.

Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank en de lader een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Dethleffs A of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
Oortgiese Campers B.V.
Zutphen Emmerikseweg 103
7223 DB, Baak
Naar boven