Adria Coral Plus S 600 SL 140pk leder 2020

2020
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Coral Plus S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Elektrische opstap Garagedeur Links Garagedeur Rechts
Hagelbestendig dak en wanden Hordeur Imperiaal Indirecte verlichting Ladder Led ambiance verlichting LED-verlichting Lederen bekleding Leeslampjes Luifel 4.5 meter Panoramadak Panoramadakraam boven cabine Toegangsdeur 60cm met hordeur uitschuif trapje Verlaagde Cabine instap Vlakke vloer
Onderstel/cabine
16" aluminium wielen ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. centrale bekerhouder Cruisecontrol speedlimiter Dagrijverlichting
Dagrijverlichting LED Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lederen stuur met radio- en telefoonbediening Lichtmetalen velgen Mistlampen Park Distance Control Spatlappen achter Spatlappen voor Stabilisatiesteunen achter Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Hill Descent Control Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Aes koelkast Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Spoelbakafdekking Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Afvalwatertank geisoleerd Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Ringverwarming Truma 6
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Achteruitrijsensoren Lader

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Stahoogte 210 cm
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengte bedden Lengtebed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Slimme Badkamer

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 208 cm
1-persoonsbed 80 cm x 208 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Adria Coral Plus S 600 SL een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2020 is geschikt voor 3 personen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft.

De camperonderbouw wordt ondermeer gekenmerkt door draaibare stoelen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels en een bagageruimte.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. De luxueuze keuken van deze Adria is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de pocketveringmatrassen op de bedden. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Adria Coral Plus S 600 SL bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, antennevoorbereiding, een televisiebeugel en een buitenlamp.

Catalogusprijs € 85.435,-

Wie rijdt als eerste in 2019 met het 2020 model in een fraaie kleurstelling, met fijn zacht Nucuck leder, mega groot panoramaraam boven de keuken en zitgroep?
Bovendien ook een vlakke vloer met lage instap en bedden van een royale afmeting!


Vanzelfsprekend kunnen wij alle verder gewenste accessoires vakkundig voor u monteren.

Graag overleggen wij in onze showroom hoe wij van deze parel uw nieuwe reisgenoot kunnen maken.

Wij zijn officieel Adria, Sun Living en Sunlight dealer.
Lees meer

Contact

Adria Coral Plus S 600 SL 140pk leder 2020

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen