Adria Coral S 670 SL

Diesel Handgeschakeld 2011 54.500 km
Verkocht

Aangeboden door Boshuyscampers

Algemeen

Merk Adria
Model Coral S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 54.500 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS achteruitrij sensoren Airbag(s) Airconditioning Breedspoor Chassis Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Luchtvering Stablisatie poten Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Garage XL Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Spoelbak Vriesvak
Radio/TV
Decoder Radio/CD Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 286
Stahoogte 199 cm
Leeggewicht 2863 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Bed
2 aparte bedden Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 85 cm x 200 cm
1-persoonsbed 85 cm x 190 cm
2-persoonsbed 120 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Adria Coral S 670 SL eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De keuken van deze Adria is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. U kunt met de satellietontvanger en schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en de trekhaak.

Bent u geïnteresseerd in deze Adria Coral S 670 SL? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden.
Lees meer

Contact

Adria Coral S 670 SL

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen