Algemeen

Merk Adria
Model Matrix Plus
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Aantal slaapplaatsen 5

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
5 persoons, 5 gordels Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Fietsdrager voor e-bikes hor schuifdeur kleur zilver metallic
Luifel luxe bekleding Plise cabine Verduistering cabine Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Grote koelkast Oven Vriezer
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Verwarmde vuilwatertank
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Centrale deurvergrendeling ESP Kluisje Reservewiel Serviceluik
Radio/TV
Automatische schotel Radio/CD Televisie
Slaapcomfort
Bed ombouw zitgroep hefbed
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 738 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 305
Leeggewicht 2889 kg
Rijklaar gewicht 2989 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Bed ombouw zitgroep Hefbed Lengtebed
Zit
Draaibare voorstoelen Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Adria Matrix Plus 670 SL, gebouwd in 2020. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 5 slaapplaatsen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De luxueuze keuken van deze Adria is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, het kluisje en het reservewiel zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Past deze Adria Matrix Plus 670 SL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Adria Matrix Plus 670 SL Automaat, Veel opties

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen