Niesmann+Bischoff Arto 66 F Met scooterdrager

Diesel Handgeschakeld 2013 41.700 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Zuid-Holland Noord - Gelderland West

Algemeen

Merk Niesmann+Bischoff
Model Arto
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2013
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 148 pk
Kilometerstand 41.700 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine Zijwand
Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Bearlock Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Radio/TV
LCD-tv Schotel Televisiebeugel
Verwarming
Centrale verwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Veiligheidssloten

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 2786 kg
Rijklaar gewicht 2886 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
L-zit Standaardzit
Bed
Frans bed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Niesmann + Bischoff ARTO 66 F van eerste eigenaar.

Niet voor niets noemen we de Niesmann en Bischoff  campers de Rollys Roys onder de campers.

De camper is voorzien van een superkrachtige Fiat 2.3 L multijet 148 PK motor.
Gebouwd op een Alko Maxi Chassis. Voorzien van nieuwe All-Season banden.

Deze luxe en efficiënt ingedeelde camper is van hoogwaardige kwaliteit.
Betreft een ARTO 66 F integraal camper met vast bed en met prachtige indeling. Super chique uitvoering!

De Fiat heeft stuurbekrachtiging, ABS, motorairco, startonderbreker, cruise control en twee stuks airbag. Elektrisch bedienbare ramen en spiegels, centrale deurvergrendeling en een Zenec informatie systeem. Een mooie achteruitrijcamera die in twee standen te zetten is. Het Navigatiesysteem is net geüpdatet. Voor de veiligheid is een Bearlock gemonteerd.

Bij de bouw van Niesmann Campers bezuinigen ze natuurlijk niet op geleiders en scharnieren. Dat voel je en zie je in deze camper.
Formidabele sluitingen met (uiteraard) mooie gasdrukveer uitzet voor extra stevigheid. Deze gasdrukveren zitten ook in de mooie grote naar boven draaiende garage deur. Topkwaliteit die je alleen bij Niesmann en Bischoff ziet.

De twee luxe stoelen zijn draaibaar en in diverse standen verstelbaar.
Door de stoelen te draaien creëer je een gezellige zithoek waar u uw visite comfortabel en ruim kunt ontvangen. De frisse lichte inrichting straalt luxe uit.
Ook de tafel is verstelbaar in diverse standen. Vanuit de zithoek kunt u televisie kijken die zijn zenders kiest via de volautomatische schotel.

De camper is voorzien van veel praktische bovenkasten met veel opbergruimte. Ook in de andere kasten en in de vloer kunt u veel kwijt. Uniek is het opbergsysteem onder het bed. Doordat je een diepe vloer hebt kun je het als hangkast gebruiken.

Luxe hoekkeuken met spoelbak en 3-pits gasstel met ontstekingsautomaat. De spoelbak is keurig geïntegreerd. Warm en koud stromend water. Diverse gelagerde boodschappenladen en verrassend veel opbergruimte. De extra grote dubbeldeurs AES koelkast is 150 liter met een apart vriesgedeelte en volautomatische omschakeling van 220 Volt / 12 Volt / gas incl. verlichting. Boven de koelkast bevindt zich nog een luxe bakoven.

Achterin het nieuw model bed met Froli slaapsysteem. Hieronder grote geïntegreerde hang/leg kasten. Ook hier een Led televisie aan de wand. Dubbele tuner zodat u twee verschillende zenders kunt kijken op de Tv’s. In het slaapgedeelte sfeervolle LED verlichting

Aan de ander zijde van het bed heeft u een luxe wastafel. Tevens een toegangsdeur naar de ruime toilet en douche ruimte. 

Het gehele interieur is te verwarmen met een Alde 3010 vloeistofverwarming inclusief thermostatische regeling. Alle ramen zijn voorzien van plissévouw verduisteringssysteem. Behalve de vooruit. Deze verduistering gaat volledig automatisch d.m.v. van een rolluik.  De camper heeft een dubbele bodem zodat hij wintervast is.
De verwarming / boilercombinatie is een Truma Combi 6 met omloopverwarming. Dit zit ook in de dubbele vloer.

Fantastic Vent thermostatisch geregelde ventilator boven keuken voor extra ventilatie

Verder beschikt de camper over een grote luifel met zijwanden en een buiten BBQ-aansluiting. Achterop de camper zit een op het chassis gemonteerd fietsenrek voor uw (elektrische) fietsen. Tevens is er ( een nooit gebruikte ) oprijplaat bij voor eventueel een scooter mee te nemen.
De camper is geschikt om met een B-rijbewijs te rijden. Eventueel kunt u hem ook omzetten naar een C(1) rijbewijs (4250 kg).
Op verzoek is de camper ook leverbaar met garantie van CarGarantie.

 
Bij Niesmann en Bischoff campers spreken we waardevaste campers met veel luxe.
Een echte camper voor de liefhebbers van degelijke mooie campers.

"Vertrouwd, Veilig, Verzorgd"

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Campermakelaar Luc Huiskamp via +31 (0)6 51 853 733 of lhuiskamp@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/
 
*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Standaard hebben wij meer foto's van deze camper.

Op verzoek sturen wij die graag naar u op.

Lees meer

Contact

Niesmann+Bischoff Arto 66 F Met scooterdrager

Campermakelaar Zuid-Holland Noord - Gelderland West

Hofplein 78

5223 LS, Den Bosch (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen