Algemeen

Merk Dethleffs
Model Advantage
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 47.689 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Airbag(s) Airco op motor Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Stoel(en) draaibaar
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Rijklaar gewicht 2950 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3499 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Dethleffs Advantage eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en airbags.

U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken deze wordt geleverd met een chromecast. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes en de buitenlamp.


Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Rijklaarmaakkosten. + 6 mnd auto garantie tot een max van 15000 km €695.00 volgens de voorwaarden van Auto Trust


Past deze Dethleffs Advantage helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Dethleffs Advantage  Z.G.O.H 2014

HT Campers

Avondsterweg 6

8938 AK, Leeuwarden (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen