Algemeen

Merk Volkswagen
Model Transporter T5
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 198.200 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 2
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Multifunctioneel stuur
Navigatie Parkeersensoren Parkeersensoren achter Parkeersensoren voor Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Hefdak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine Voortent
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel
Sanitair
Cassettetoilet Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Standkachel

Gewichten en maten

Totale lengte 520 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 199
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2215 kg
Rijklaar gewicht 2315 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3200 kg
Laadvermogen 985 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Bed
Lengtebed
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 125 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Volkswagen Transporter T5 Custom Camp buscamper met een lange wielbasis. Deze fijne bus uit 2012 is in 2016 door Custom Camp professioneel omgebouwd naar camper. De bus is geschikt voor 2 personen en is o.a. voorzien van af-fabriek standkachel, vaste trekhaak, parkeersensoren voor en achter, 120 Ah lithium huishoudaccu, hordeur voor de schuifdeur, buitengasaansluiting en een mobiel toilet (PortaPotti). De bus wordt geleverd inclusief Bardani bustent én een Palmbeach luifel met zijwand.

Deze buscamper biedt door de lange wielbasis niet alleen een prettig rijcomfort, maar ook veel binnenruimte. Door het Reimo-hefdak is er meer dan voldoende stahoogte beschikbaar. De zithoek bestaat uit een bank, 2 draaibare voorstoelen en een zwaardvis tafel. Naar wens kan hierop een groot of klein tafelblad worden gebruikt. De keuken is voorzien van een 2-pits gascomfoor en een spoelbak.

De zitbank kan worden uitgeklapt tot een prettig 2-persoonsbed (125x200cm). Onder de bank is een mobiel toilet (PortaPotti) aanwezig. Matrastoppers met afritsbare dekbedden worden eveneens meegeleverd. De ruiten kunnen worden verduisterd d.m.v. meegeleverde (isolatie)dekens.

Deze buscamper is gebouwd op basis van een Volkswagen Transporter T5 met een lange wielbasis. De bus is voorzien van een 140 pk sterke 2.0 Tdi dieselmotor (Euro 5) met handmatige versnellingsbak. Voor uw comfort tijdens het reizen is de bus uitgerust met airconditioning, cruisecontrol, elektrisch bediende ruiten, elektrisch bediende en verwarmde spiegels en een af-fabriek multi-mediasysteem met Bluetooth en navigatie. Deze bus is verder voorzien van parkeersensoren voor en achter en een vaste trekhaak, waarmee een aanhanger van 2.500 kg mag worden getrokken.

De distributieriem is in november 2022 vervangen.

De camper kan tegen meerprijs worden geleverd met 6 of 12 maanden Premium-garantie via CarGarantie.  Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Deze camper is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel.

De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans en campers. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch). Meer informatie en aanbod vindt u op www.caravanboer.nl

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

*** Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing ***
Lees meer

Contact

Volkswagen Transporter T5  Custom Camp LWB

De Caravanboer

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen