Algemeen

Merk Roller Team
Model Kronos
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 34.128 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 7
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Multifunctioneel stuur Startonderbreker Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Ladder Luifel Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 320
Leeggewicht 2892 kg
Rijklaar gewicht 2992 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 508 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwars stapelbed Slaapbank
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 7 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Stapelbed 130 cm x 210 cm
2-persoonsbed 100 cm x 185 cm
2-persoonsbed 160 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Maak eens kennis met deze Roller Team Kronos 279, die is gebouwd in het jaar 2018. De alkoof-kampeerwagen heeft een toelaatbaar gewicht van 3500 kg en beschikt over 6/7 slaap- en 6 zitplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Roller Team camper hagelbestendig. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige 60kg fietsenrek gebruik maken.

De Ford-onderbouw wordt aangedreven door een sterke 170pk dieselmotor met handmatige versnelling. De Ford is ondermeer uitgerust met cabine airco, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De praktische apothekerskast biedt een zee aan ruimte voor uw voorraad. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een grote koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. De camper beschikt over grote bedden zo is het alkoofbed 160 x 210cm, het onderste stapelbed 110 x 210cm en het bovenste stapelbed 130 x 210cm! De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepaneel. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de ladder, het alarm, het reservewiel en de reservewielbeugel, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u meer informatie over deze Roller Team Kronos 279? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Kortom een ruime kwaliteitscamper met een zeer gewenste indeling en veel opties! De camper wordt compleet vakantie klaar inclusief onderhoudsbeurt naar schema, nieuwe APK en 12 maanden garantie afgeleverd.

Wij controleren het functioneren van alle caravans/campers geheel voor verkoop, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u interesse in deze complete Roller Team kampeerauto?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!
Inruil van uw huidige caravan, camper, motor of auto is bij ons geen enkel probleem!

Wilt u deze camper gedeeltelijk of geheel financieren?
Wij regelen uw financiering voor u, binnen enkele minuten geregeld!

Deze Camper wordt afgeleverd inclusief bijbehorende sleutels, documentatie en compleet kenteken.
Neem altijd even contact op voordat u aanrijdt, dit voorkomt teleurstelling!
Lees meer

Contact

Roller Team Kronos 279 M 6/7P STAPELBED XXL GARAGE

MG Occasion Center

Weg en Bos 16-16a

2661 DH, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen