Algemeen

Merk Dethleffs
Model Pulse Classic T 7051
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 9.900 km
Euro-klasse 6
Aantal stoelen 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Audioinstallatie Bearlock Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Leren stuur Lichtmetalen velgen Luchtvering Multifunctioneel stuur Navigatie Start en stop Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Fietsenrek Garage achter Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Luifel Minder hagelschade-gevoelig dak
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Multimedia-systeem met Navigatie Televisiebeugel
Verwarming
Airco woongedeelte Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Hydraulische steunen 4x

Gewichten en maten

Lengte opbouw 741 cm
Totale lengte 741 cm
Breedte 233 cm
Leeggewicht 2845 kg
Rijklaar gewicht 2945 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3499 kg

Indelingen

Zit
Bankje over dwars L-zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 170 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Een zeer complete Dethleffs en gelijkvloerse vloer vanuit de cabine naar het woongedeelte?

Voor u is beschikbaar deze jonge, in nieuwstaat verkerende, Dethleffs Pulse Classic '90 T7051 EB uit 2021. Deze kampeerauto heeft een kilometerstand van 9900 kilometer en is voorzien van de veelgevraagde 9 traps automaat. Een hydraulisch levelsysteem voor het stabiliseren en waterpas plaatsen, hulpluchtvering aan de achterzijde voor verbeterde rij eigenschappen, Bearlock SCM anti diefstalslot, dakairco (Truma) in het woongedeelte en een 90 Ah Lithium woonaccu maken deze kampeerauto zeer compleet.

Verder is de kampeerauto voorzien van een electrisch neerlaatbare fietsdrager, welke geschikt is voor 2 e-bikes en zakt tot aan de grond, een buitengasaansluiting, vouwverduistering in de cabine, een vlak doorlopende vloer vanuit cabine naar woongedeelte, buitenaansluiting 230V, GFK dak, DuoControl gassysteem, een Alpine radio/navigatie voorzien van camera en een uittrekbare kabelhaspel.

Een Thule wandluifel is aanwezig, evenals lichtmetalen velgen en een hordeur. Er zijn extra kussens aanwezig om van de zitgroep een extra bed te maken en er is een tussenstuk tussen de enkele bedden om er een groot 2 persoonsbed van te kunnen maken. Het slaapgedeelte is op 2 mogelijkheden af te scheiden van het woongedeelte. De indirecte verlichting welke aanwezig maakt alles tot een mooi geheel.
Completer dan de gemiddelde kampeerauto!


Afleveringsbeurt € 1595,-

Bij de afleverbeurt voeren wij een BOVAG onderhoudsbeurt uit en zorgen wij er voor dat uw nieuwe aanwinst ook aan deze BOVAG-eisen voldoet. Hiervan krijgt u een rapport mee naar huis. Eventuele technische onvolkomenheden worden hersteld zodat u veilig op vakantie kan gaan. Daarbij zorgen wij dat de camper een wasbeurt krijgt.

Uiteraard wordt bij de aflevering zoveel mogelijk uitgelegd, zodat u thuis weet hoe het meeste werkt. De tenaamstelling verzorgen wij geheel voor U. Samen met bovenstaande gaan wij u BOVAG-garantie geven zodat u veel zekerheid heeft.


Lees meer

Contact

Dethleffs Pulse Classic T 7051  EB -9G automaat-levelsysteem

De Jong Hattem

De Netelhorst 1

8051 KE, Hattem (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen