Algemeen

Merk Bürstner
Model Lyseo Privilege
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 18.900 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 5

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb.
Cruisecontrol DAB-radio Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Lichtmetalen velgen Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2885 kg
Rijklaar gewicht 2885 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3650 kg
Laadvermogen 765 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete camper van bouwjaar 2021. De camper is geschikt voor 5 personen. Het laadvermogen bedraagt 765 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een schotelantenne. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Bürstner Lyseo Privilege 690 G Bahia, Winterproof Hefbed

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen