Algemeen

Merk Hymer
Model Exsis
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 80.519 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Camera Climate control Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels ESP Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak
Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder Rookmelder Serviceluik
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 699 cm
Breedte 222 cm
Hoogte 277
Leeggewicht 2800 kg
Rijklaar gewicht 2900 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de reislustige vakantieganger is deze Hymer Exsis een heerlijk vakantiehuis. De integraal-kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg, mag dus worden bestuurd met een klein rijbewijs, en telt 4 slaapplaatsen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Hymer camper hagelbestendig. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

U kunt in deze camper heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Wilt u meer informatie over deze Hymer Exsis? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

CITYCAMPER....ALLES ONDER ÉÉN DAK..

* Verkoop nieuw & gebruikt
* Werkplaats voor reparatie / service / onderhoud
* Schadeherstel
* Verhuur
* Full service camperwash
* Oficieel LMC dealer
* Adria specialist (Verkoop/Onderhoud)


Ondanks dat alle gegevens met de grootst mogelijke zorg zijn opgesteld, is CITYCAMPERS OLDENZAAL BV nimmer aansprakelijk voor einige directe of indirecte schade welke mogelijk zou kunnen ontstaan door het gebruik van de gegeven informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie, kunnen op generlei wijze aanspraken worden gemaakt of rechten worden ontleend als deze niet door een tekeningbevoegde is ondertekend. Alle in deze advertentie omschreven informatie is onder voorbehoud van programmeer, druk, zet, prijs fouten. Alle getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen derhalve niet worden gebruikt door derden.

CITYCAMPERS OLDENZAAL BV.
Elsmorsweg 1
7575PD OLDENZAAL
NEDERLAND
Tel: 0541-516100
E-Mail: info@citycampers.nl

CITYCAMPERS is officieel dealer van LMC

BOVAG leverings en garantie voorwaarden zijn van toepassing.
Lees meer

Contact

Hymer Exsis  HYMER Exsis I 588

City Campers

Elsmorsweg 1

7575 PD, Oldenzaal (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen