Algemeen

Merk Adria
Model Twin
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Bandenspanningscontrole Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Climate control Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels ESP Leren stuur Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Regen sensor Rijstrookassistentie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Garage Garage achter Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Vloerverwarming
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 630 cm

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Zit
Standaardzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

SPECIALE AANBIEDING....NU MET GRATIS BUSBIKER EN ZENEC RADIO!

Het betreft een nieuwe uit voorraad leverbare camper.

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete buscamper van bouwjaar 2023. De camper is geschikt voor 2 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De ingebouwde vloerverwarming zorgt voor een heerlijk verwarmd verblijf.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Twin kennis te maken.

CITYCAMPER....ALLES ONDER ÉÉN DAK..

* Verkoop nieuw & gebruikt
* Werkplaats voor reparatie / service / onderhoud
* Schadeherstel
* Verhuur
* Full service camperwash
* Oficieel LMC dealer
* Adria specialist (Verkoop/Onderhoud)


Ondanks dat alle gegevens met de grootst mogelijke zorg zijn opgesteld, is CITYCAMPERS OLDENZAAL BV nimmer aansprakelijk voor einige directe of indirecte schade welke mogelijk zou kunnen ontstaan door het gebruik van de gegeven informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie, kunnen op generlei wijze aanspraken worden gemaakt of rechten worden ontleend als deze niet door een tekeningbevoegde is ondertekend. Alle in deze advertentie omschreven informatie is onder voorbehoud van programmeer, druk, zet, prijs fouten. Alle getoonde afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen derhalve niet worden gebruikt door derden.

CITYCAMPERS OLDENZAAL BV.
Elsmorsweg 1
7575PD OLDENZAAL
NEDERLAND
Tel: 0541-516100
E-Mail: info@citycampers.nl

CITYCAMPERS is officieel dealer van LMC

BOVAG leverings en garantie voorwaarden zijn van toepassing.
Lees meer

Contact

Adria Twin  640 SLB

City Campers

Elsmorsweg 1

7575 PD, Oldenzaal (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen