Volkswagen California 175 PK 4 Motion

Diesel Handgeschakeld 2009 196.914 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Volkswagen
Model California
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 175 pk
Kilometerstand 196.914 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Bearlock Cabine airco DAB-radio Elektr. bedienbare spiegels ESP Parkeersensoren
Parkeersensoren achter Parkeersensoren voor Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stoelverwarming Stuurbekrachtiging Trekhaak Turbo diesel
Exterieur/Interieur
Hefdak Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Vierwielaandrijving
Keuken
Gascomfoor Koelkast
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Schoonwatertank (vast)
Radio/TV
Radio-voorbereiding
Verwarming
Kachel

Gewichten en maten

Leeggewicht 2406 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3000 kg
Laadvermogen 594 kg

Indelingen

Bed
Bovenbed Slaapbank
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Maak eens kennis met deze Volkswagen California, die is gebouwd in het jaar 2009. De buscamper heeft een toelaatbaar gewicht van 3000 kg en beschikt over 4 slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Dankzij de Fiamma cassetteluifel en het hefdak is deze camper ideaal om mee rond te reizen.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, ABS, airbags en een startonderbreker. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

Het bovenbed biedt extra slaapgelegenheid zonder overbodig ruimteverlies.

De verwarming draagt bij aan een prettige binnentemperatuur als het buiten wat kouder is.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de omvormer, het reservewiel, de reservewielbeugel en de trekhaak onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Volkswagen California kennis te maken.

Deze camper heeft o.a.: boekjes aanwezig, 2 x sleutel, electrisch hef dak, 12 volt koelkast/box, kachel, DAB radio, getint glas, schuif zijramen, trekhaak, 2 x airbag, Bearlock met 3 sleutels, 2 x draaistoel, 2 pits gasstel, stoelverwarming, electrische spiegels, huishoudaccu, luxe stoelen met armleuning, slaapbank en bovenbed, 4 seizoenen banden, Fiamma luifel, censoren voor + achter.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Volkswagen California  175 PK  4 Motion

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen