Algemeen

Merk Rapido
Model I96
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 23.260 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor ALKO chassis ASR Automaat Centr. deurvergr. afstandsb. Confort vering voor Cruisecontrol
Dubbel zicht spiegel Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction VB hulp luchtvering achter met eigen compressor Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
2 x LPG flessen Buitenlamp Combicassettes Dakairco Dakluik groot Dakluik heki Garage Hordeur Huishoudaccu LED dagrijverlichting
LED verlichting Leeslampjes Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming Combi 6 EH
Slaapcomfort
Lattenbodem
Radio/TV
Antarion 4 G booster incl Smart TV

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Rijklaar gewicht 3170 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Queensbed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 196 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Rapido i96 is gebouwd in het jaar 2020. De camper heeft een lengte van 7 meter 49, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank en de buitenlamp onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rapido i96 kennis te maken.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido i96  Nu binnen in Nieuwegein

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen