Hymer T 698 CL 60 Edition

Diesel Handgeschakeld 2021 19.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Algemeen

Merk Hymer
Model T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 19.500 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol DAB-radio
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Multifunctioneel stuur Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur
Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder LCD-tv Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 225 cm
Hoogte 297
Stahoogte 212 cm
Leeggewicht 2925 kg
Rijklaar gewicht 3025 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 575 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Slaapbank Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 147 cm x 189 cm
2-persoonsbed 135 cm x 190 cm
1-persoonsbed 70 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bijna niet van nieuw te onderscheiden Hymer T 698 CL uit 2021. Fijne indeling met een queensbed met badkamer en-suite en een hefbed. Deze camper beschikt over 4 zitplaatsen op kenteken en 5 slaapplaatsen. Deze fraaie halfintegraal camper is uitgerust met flatscreen TV met een digitiale satellietantenne en een fietsendrager. In de garage onder het bed heeft u voldoende ruimte voor het opbergen van uw kampeeruitrusting.

De camper heeft voorin een fijne zithoek die bestaat uit een L-zit, een extra zitje naast de deur en twee draaibare voorstoelen. De tafel is in alle richtingen te verschuiven. Boven de zithoek is een 2-persoons hefbed aanwezig en ook van de zithoek kan indien gewenst een slaapplaats worden gemaakt d.m.v. het meegeleverde extra kussen.

De L-vormige middenkeuken is voorzien van diverse ladenkasten, een 3-pits gascomfoor en een spoelbak met mengkraan. Tegenover de keuken bevindt zich de grote koelkast met separate vriezer. Achterin de camper bevindt zich de master bedroom. Deze is voorzien van een vrijstaand bed, dat naar achteren geschoven kan worden voor meer loopruimte. De badkamer bestaat uit een was- en toiletruimte en een separatei douchecabine. De badkamer kan zowel van de slaapkamer als van het leefgedeelte worden afgesloten.

Deze camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato met een 130pk sterke 2.3 Multi-Jet dieselmotor (Euro 6) en een handgeschakelde versnellingsbak. Voor uw comfort tijdens het reizen is deze camper uitgerust met cabine-airco, cruisecontrol, elektrisch bediende ruiten en spiegels, een groot radio-navigatiesysteem met Bluetooth en geïntegreerde achteruitrijcamera. De cabine kan worden verduisterd d.m.v. ingebouwde plissé-gordijnen.

Het toegestane gewicht van deze camper kan zonder aanpassingen worden verhoogd naar 3.850kg. De genoemde prijs is inclusief BTW. De BTW is aftrekbaar voor ondernemers.

De camper wordt geleverd inclusief 6 maanden Premium-garantie via CarGarantie. Deze kan tegen meerprijs worden verlengd naar 12 maanden en/of uitgebreid naar Full-garantie. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

LET OP: Deze camper staat bij onze klant en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

Openingstijden locatie Oud Gastel

Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

* Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Lees meer

Contact

Hymer T 698 CL 60 Edition

Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen