Algemeen

Merk Adria
Model Matrix Axess
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 44.220 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 738 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 287
Stahoogte 204 cm
Leeggewicht 2873 kg
Rijklaar gewicht 2973 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 527 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit Middendinette Rondzit Standaardzit
Bed
Dwarsbed Hefbed Slaapbank Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 210 cm
2-persoonsbed 130 cm x 190 cm
1-persoonsbed 130 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?


Schitterende stoere robuuste heerlijk rijdende ADRIA Matrix 670 SP Axess uit 2016. 
Deze halfintegraal camper is wat je noemt een echte reisgenoot. Een camper die je alle uithoeken van Europa kan laten zien.

Aantal gordelplaatsen op kenteken? Vijf! En maar liefst ook nog eens 5 slaapplaatsen! Een riant bed aan de achterzijde en een elektisch hefbed boven de dinette, en daaronder nog een slaapplaats. De bijbehorende fietsendrager is rechtstreeks bevestigd aan het chassis!

Reizen, genieten, en ontspannen dat is wat deze uitzonderlijk mooie Matrix u heeft te bieden, hij is in een echt schitterende staat van zowel onderhoud als optische gezien. Vorig jaar nog gekeurd door Carhost uit Deventer. 

Opties heeft hij meer dan genoeg: volautomatische satelliet schotel, E bike fiesendrager, grote koelkast met grote vriesruimte, mechanische uitdraai steunen zodat hij staat als een huis als u op de overnachtingsplaats bent gearriveerd. 

Deze Adria Matrix heeft een kilometerstand van nog geen 50.000 km! Omdat het een echte originele Nederlandse camper betreft is de kilometerstand aantoonbaar. De RDW schijft hierover:

De geregistreerde tellerstand is steeds hoger dan de daarvoor geregistreerde tellerstand. Wij oordelen dan dat de tellerstand logisch verklaarbaar is.

Dan nog zeker het vermelden waard: aanwezig zijn twee zonnepanelen zodat u niet afhankelijk bent van prik op de camping of camperplaats. Navigatie (altijd prettig om niet te verdwalen) en de cruisecontrol is aanwezig zodat u relaxed de wegen ongestoord kunt begaan. Het bed aan de achterzijde is in hoogte verstelbaar.

Dan zijn er op deze prachtige Adria Matrix vorig jaar vier nieuwe camperbanden gemonteerd evenals de distributieriem inclusief waterpomp zijn vernieuwd. Daarnaast heeft deze camper in mei 2022 een grote beurt gehad waarvan de factuur beschikbaar is.

Altijd al gedroomd van een goede ADRIA Matrix met zijn prachtige vorm? Dan is hij gevonden. Goed, mooi, prima onderhouden, Nederlandse camper, lage kilometerstand!

Bent u enhousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Bert Keukenkamp via 0630989042 of mail naar: bkeukenkamp@campermakelaar.nl

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en een RDW controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn te vinden op onze website:
www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ 
Lees meer

Contact

Adria Matrix Axess 670 SP veel ruimte en opties

Campermakelaar Salland en Twente

Korenstraat 38

8102 BB, Raalte (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen