Knaus Sun TR 650 MG 3x zonnepaneel trekhaak

Diesel Handgeschakeld 2010 86.861 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Algemeen

Merk Knaus
Model Sun TR
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2010
Modeljaar 2010
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 158 pk
Kilometerstand 86.861 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Bearlock Cabine airco Camera
Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Garage Garage achter Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Decoder LCD-tv Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Dakventilator Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 705 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 323
Stahoogte 206 cm
Leeggewicht 3193 kg
Rijklaar gewicht 3293 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 807 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwarsbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 200 cm
2-persoonsbed 160 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Unieke Knaus Sun TR 650 MG uit 2010. Deze alkoofcamper is voorzien van diverse mooie opties, zoals 3 zonnepanelen, een lithium huishoudaccu, omvormer, buitengasaansluiting, duocontrol, een vaste trekhaak en een TV met satellietschotel. De camper is voorzien van een dubbele bodem en de XXL-garage biedt een zee aan bergruimte. Samen met de 160 pk sterke 3.0L-motor is dit een heerlijke reisgenoot voor lange reizen. Tevens heeft deze camper een stahoogte van 2,06m en dus ook uitermate geschikt voor langere mensen.

De camper heeft voorin een ruime zithoek. Deze bestaat uit een L-zit met een lange bank, 2 draaibare voorstoelen en een verschuifbare tafel. De TV kan d.m.v. een railsysteem ook in hoogte worden versteld. Boven de cabine bevindt zich een kingsize 2-persoonsbed van 160x200cm. Het trapje wordt opgeborgen in een kast naast de deur.

De middenkeuken is voorzien van een 3-pits gascomfoor, een spoelbak met mengkraan en een grote koel-vriescombinatie. Naast de koelkast is een grote hang-legkast aanwezig. Daartegenover bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een cassettetoilet, wastafel met mengkraan, een douchecabine en diverse kastjes. Achterin de camper bevindt zich een 2-persoons dwarsbed (130x200cm) boven de XXL-garage.

Deze camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato Maxi met het comfortabele AMC-chassis van Alko. De 3.0 Multi-Jet dieselmotor (Euro 5) levert 158 pk en is voorzien van een onderhoudsarme distributieketting. Voor uw comfort tijdens het reizen is de cabine uitgerust met airconditioning, cruisecontrol, elektrisch bediende ruiten en spiegels en een Android radio-navigatiesysteem met geïntegreerde achteruitrijcamera. Voor de verduistering van de cabine zijn ingebouwde plisségordijnen aanwezig.

Deze camper is door 1e Nederlandse eigenaar nieuw gekocht in Duitsland en direct geregistreerd in Nederland. Momenteel mag deze camper gereden worden met een B-rijbewijs, maar aanbevolen wordt om de toegestane massa te verhogen naar het maximum technisch gewicht van 4.000 kg.

De camper wordt geleverd inclusief 2 nieuwe achterbanden, een onderhoudsbeurt en 6 maanden Premium-garantie via CarGarantie. Deze kan tegen meerprijs worden verlengd naar 12 maanden en/of uitgebreid naar Full-garantie. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Deze camper is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel.

Openingstijden locatie Oud Gastel

Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

* Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Lees meer

Contact

Knaus Sun TR 650 MG 3x zonnepaneel trekhaak

Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen