Algemeen

Merk Niesmann+Bischoff
Model Arto
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 15 km
Euro-klasse 6e
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Climate control
Cruisecontrol DAB-radio Elektr. bedienbare spiegels Leren stuur Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Parkeersensoren achter Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Oven Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Omvormer Zonnepaneel
Radio/TV
Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 876 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 4300 kg
Rijklaar gewicht 4598 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5500 kg
Laadvermogen 902 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to face

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze Niesmann+Bischoff Arto 88 EK uit het jaar 2023 eens van dichtbij. Hij beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Niesmann+Bischoff camper een hagelbestendig dak. Door het riante laadvermogen van 902 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de omvormer en de lichtmetalen velgen.

Past deze Niesmann+Bischoff Arto 88 EK helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Niesmann+Bischoff Arto 88 EK Nieuw, lithium, omvormer

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen