Algemeen

Merk Hymer
Model B674
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2010
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 96.690 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Bearlock Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels LPG-tank Luchtvering Navigatie Snelheidsbegrenzer- limiter Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Elektrisch trapje Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak
Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 3090 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit L-zit Zijzitgroep
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 198 cm
1-persoonsbed 80 cm x 198 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze schitterende Hymer B 674 SL camper is met zijn 3.0 L 160 pk euro 4 met automaat en exclusieve levelsysteem met levelfunctie, luchtvering en automatische nivellering van VB-Airsuspension, echt pareltje.

De camper biedt plaats aan 4 personen met gordel en heeft 6 zitplaatsen. Met 2 slaapplaatsen met 2 x lengtebed van 198 x 80 cm, kunt u hier comfortabel overnachten. Er is geen hefbed, dus er is veel kast- en bewegingsruimte, wat bijdraagt aan het comfort van deze camper.

De ruime dinette/lounge-ruimte met lederen bekleding, zijbankje en L-zit en 2 draaibare pilotenstoelen biedt een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de reis. De keukenunit is uitgerust met een 3-pits gastoestel, spoelbak met warm en koud water, afzuigkap, dubbeldeurs xxl koelkast met AES, oven/grill. En de camper beschikt ook over een ruime douche- en wc ruimte met nieuwe cassette en wc-bril.

De camper is uitgerust met handige extra's zoals een Maxfan in het dak, een grote 85 cm vol-automatische schotel met decoder en TV, Truma combi 6E ( gas en electrische verwarming), Webasto standkachel op diesel, zonnepanelen, buitenaansluiting voor extra zonnepaneel, buitengasaansluiting, LPG-gasflessen met nieuwe slangen en drukverdeler en buitenvulling.

De camper heeft ook een grote garage met aan beide zijden deuren met fietsendrager intern, trekhaak, achteruitrijcamera met 2 camera’s, navigatie, cabine-airco, nieuwe huishoudaccu van 230 Ah, nieuwe motoraccu, 4 nieuwe banden, en is met aankoopkeuring en taxatierapport en onderhouden in perfecte staat.

De camper is een origineel Nederlandse camper van de 2e eigenaar, met de afmetingen van L 730 x H 295 x B 235 cm, gewicht van 3090 kg en max 3500 kg. Technisch kan de camper een gewicht van 4250 kg aan, dus als u wilt kunt u hem eenvoudig om laten keuren bij de RDW, maar dan is wel een C(1) rijbewijs nodig. De APK is geldig tot 5-24.

Kortom, deze Hymer B 674 SL camper is van alle gemakken voorzien en biedt u een comfortabele en luxueuze reiservaring. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging om deze fantastische camper te ontdekken!

'Vertrouwd, Veilig, Verzorgd'
Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging en een proefrit? Neem dan contact op met Jeroen Last via 046-2340304 of jlast@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*
Lees meer

Contact

Hymer B674  SL

Campermakelaar Limburg

Twentestraat 9

6137 KC, Sittard ()

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen