Algemeen

Merk Dethleffs
Model Trend T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 25.163 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 2
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Bearlock Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Leren stuur Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Fietsenrek Garage Garage achter Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 660 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2710 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 150 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Dethleffs Trend T 6557 is gebouwd in het jaar 2020. De camper heeft een lengte van 6 meter 60, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

U vindt in de camper onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 2-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in-en uitstappen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Door de ingebouwde audio-installatie heeft u uw favoriete muziek binnen handbereik. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes en de buitenlamp.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs Trend T 6557? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Onze vraagprijs is inclusief 12 maanden Bovag garantie Wij nodigen u van harte uit om deze camper in onze moderne showroom te komen bekijken. Voor eventuele vragen belt u Maarten Bink op 0612463329 of Jonathan Ketel op 0612463353. Wij zijn gevestigd op de Braillestraat 89, 2652 XV, Berkel en Rodenrijs.
Lees meer

Contact

Dethleffs Trend T 6557 Queensbed

Camper Center Rotterdam

Braillestraat 89

2652 XV, Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen